.

.

БКДФД Секачи За Нокти За Нога Алатки За Маникир За Педикир Алатки За Исправување Клип Вроден Коректор На Ноктите На Нозете Алатки За Нега На Нокти

БКДФД Секачи За Нокти За Нога Алатки За Маникир За Педикир Алатки За Исправување Клип Вроден Коректор На Ноктите На Нозете Алатки

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Издржливи, нелизгачки и отпорни на оштетувања, сите алатки се изработени од тежок нерѓосувачки челик за поголема цврстина и цврстина за подолг живот Сите додатоци се уредно складирани во мала кожна торба која изгледа удобно, стилски и се чувствува многу удобно за допир. Лесен и лесно се вклопува во чанта, ранец, торба за рамо, совршена за патувања или семејни патувања. Нашите професионални комплети за педикир целосно ги задоволуваат вашите дневни потреби, вклучувајќи нега на раце и нозе. Дефинитивно е најдобриот избор за мажи, жени и деца, роднини и пријатели. Производот е во согласност со научниот дизајн на човечкото тело, големината е соодветна, а допирот е многу удобен. Издржливи, нелизгачки и отпорни на оштетувања, сите алатки се изработени од тежок нерѓосувачки челик за поголема цврстина и цврстина за подолг живот. Сите додатоци се уредно складирани во мала кожна торба која изгледа удобно, стилски и се чувствува многу удобно за допир. Лесен и лесно се вклопува во чанта, ранец, торба за рамо, совршена за патувања или семејни патувања. Нашите професионални комплети за педикир целосно ги задоволуваат вашите дневни потреби, вклучувајќи нега на раце и нозе. Дефинитивно е најдобриот избор за мажи, жени и деца, роднини и пријатели. Производот е во согласност со научниот дизајн на човечкото тело, големината е соодветна, а допирот е многу удобен. Издржливи, нелизгачки и отпорни на оштетувања, сите алатки се изработени од тежок нерѓосувачки челик за поголема цврстина и цврстина за подолг живот.

Параметри на производот

Material:
Stainless steel
ltem:
Toe
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Ultra Wide Jaw Opening Nail Clippers Set Toenail Clippers for Thick Nails Cutter For Ingrown Manicure,Pedicure,Men & Women Big :
Слична стока