.

.

HQRP 12V полнач AC адаптер компатибилен со G-Project G-BOOM G-650 G650 безжичен звучник Boombox JDA0301200200WUS Адаптер за напојување [UL наведен] + Адаптер за приклучок за евра

HQRP 12V полнач AC адаптер компатибилен со G-Project G-BOOM G-650 G650 безжичен звучник Boombox JDA0301200200WUS Адаптер за напојување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Адаптер за замена на HQRP® AC Plus HQRP® Euro Adapter; Влез : 100 V-2400 V AC; Излез : DC 12 V, 2000ma ; UL наведен; Безбедносни карактеристики : висока ефикасност и сигурност; Автоматско прекинување на преоптоварувањето ;. Автоматско термичко намалување; Краток спој и заштита од напон; Ниско мешање. 1 година гаранција! Компатибилен со : G-Project G-BOOM G-650 G650 безжичен звучник Boombox JDA0301200200200 WUS Адаптер за напојување. Адаптер за замена на HQRP® AC Plus HQRP® Euro Adapter; Влез : 100 V-2400 V AC; Излез : DC 12 V, 2000ma ;. UL наведен; Безбедносни карактеристики : висока ефикасност и сигурност; Автоматско прекинување на преоптоварувањето ;. Автоматско термичко намалување; Краток спој и заштита од напон; Ниско мешање. 1 година гаранција! Компатибилен со : G-Project G-BOOM G-650 G650 безжичен звучник Boombox JDA0301200200200 WUS Адаптер за напојување.

Параметри на производот

Слична стока