.

.

Монитор на столот за кревање, 66 bs со тежина од 4 во 1 мултифункционален држач за компјутерска табела со 3 USB порти 2 полнење на пристаништа за полнење црна за домашна к?

Монитор на столот за кревање, 66 bs со тежина од 4 во 1 мултифункционален држач за компјутерска табела со 3 USB порти 2 полнење

DEN 939.20

Пристапност
Залиха

4 Во 1 Мултифункционален дизајн : Со фиока, безжично полнење, држач за телефони и USB продолжение, овој монитор стои значително ја подобрува вашата погодност и удобност во секојдневниот живот и канцеларија Лесно полнење на телефон : Опремено со максимален безжичен полнач од 15 W, штандот за монитор е погоден да се наплаќа со едноставно поставување на телефонот во областа за полнење. Лежиште со тежина од 66 bs : Направено од врвен метал и материјал за апс, овој монитор за кревање може да поддржува предмети до 66 фунти и монитори до 27 инчи. Поддршка за трансфер на податоци : Овој штанд за монитор поддржува трансфер на податоци и функција на центар со 3 USB порти за пренос на податоци, 2 порти за полнење за лесно поврзување на вашите USB уреди. Space Saver : Доаѓа со фиока за влечење за да ги чува повеќето мали канцелариски материјали. Одличен асистент за заштеда на простор. 4 Во 1 Мултифункционален дизајн : Со фиока, безжично полнење, држач за телефони и USB продолжение, овој монитор стои значително ја подобрува вашата погодност и удобност во секојдневниот живот и канцеларија. Лесно полнење на телефон : Опремено со максимален безжичен полнач од 15 W, штандот за монитор е погоден да се наплаќа со едноставно поставување на телефонот во областа за полнење. Лежиште со тежина од 66 bs : Направено од врвен метал и материјал за апс, овој монитор за кревање може да поддржува предмети до 66 фунти и монитори до 27 инчи. Поддршка за трансфер на податоци : Овој штанд за монитор поддржува трансфер на податоци и функција на центар со 3 USB порти за пренос на податоци, 2 порти за полнење за лесно поврзување на вашите USB уреди.

Параметри на производот

Item Type:
Monitor Stand
Material:
Metal Iron, ABS
Colour:
Black
USB Data Transmission Port:
USB2.0 x 2, USB3.0 x 1
Charging Port:
USB x 1, Type C x 1
Wireless Charging:
Support
Applies to:
Desktop Manager for PC, Laptop
Package List:
1 x Monitor Stand1 x Manual:
Note:
1. The black wire is used for data transmission, and the white wire is used for the charging terminal and wireless charging. Make sure that both wires are connected to the computer host.2. If your phone do not charge, please restart your phone.:
Слична стока