.

.

Заклучување на обележувањето заклучува лото ознаки заклучување брави клучни различни лото -безбедносни логори за заклучување на ознаката за заклучување на стани?

Заклучување на обележувањето заклучува лото ознаки заклучување брави клучни различни лото -безбедносни логори за заклучување на ознаката

DEN 10719.84

Пристапност
Залиха

1 Локали за обележување, секој со две клучеви, користете еден, резервна копија на еден. Секој Loto Lock и Key има уникатен и различен број за лесна идентификација. Лото безбедносни катастрофи се погодни за апликации за заклучување на електрична енергија, како што се заклучување на електрични приклучоци, заклучувања за заклучување, заклучување на прекинувачи и заклучување на прекинувачи, плус заклучување на вентилите, станица за заклучување. Комплетот за обележување на заклучувањето го вклучува истиот број на брави за заклучување и ознаки за обележување. Ве молиме, бидете сигурни да нарачате, ние ви даваме услуга за доживотно продажба, сè додека не бидете задоволни. Ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Ние сакаме да ви обезбедиме подобра услуга и безбедносни производи за безбедност на производи и комплети за лото.

Параметри на производот

Слична стока