.

.

Тенсикоко 1 парчиња торба за складирање на чевли Организатор за чевли за чување чевли торба за чевли за складирање чевли за чевли за складирање торбички за складир?

Тенсикоко 1 парчиња торба за складирање на чевли Организатор за чевли за чување чевли торба за чевли за складирање чевли за чевли

DEN 127.36

Пристапност
Залиха

Организатор на торбички за чевли : Лесен и обезбедете ги чевлите и чувајте сè друго чисто КОМПАК ЗА СОБРАНИЕ НА ОВДЕ : Лесен дизајн, многу лесен за носење и складирање. Контејнер за торби за чевли : Практична торба за складирање на кампување за активности на отворено, како што се кампување, планинарење, отворено, семејно патување. Организатор на чевли : Се одликува со компактна големина, обезбедува погодност за вашето складирање. Ворда за чевли за употреба на отворено : Идеално за патување, чевли за организатор на деловни патувања; Оф-сезонски чевли во плакарот за чевли, заштедувајќи простор и направете ги чевлите чисти. Список на пакети 1 x Карактеристики на торбата за складирање - Големина : Организатор на туристички торбички за чување на околу 32 x 18 x 14cm/12,58 x 7. - Компактна големина, доволно простор за чевлите без да заземате премногу простор за складирање на отворено. - Материјал : Оксфордска ткаенина, сад за торби за чевли ПВЦ - торбата за складирање е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен за торбите за складирање на трајни чевли за употреба.

Параметри на производот

Слична стока