.

.

Крабит Премиум Квалитет Екстра Дебели Балони За Забави Од Латекс Идеални За Употреба На Хелиум Или Воздух, До 15 Избрани Светли Бои, Избрани Балони, Балони Со Виножи?

Крабит Премиум Квалитет Екстра Дебели Балони За Забави Од Латекс Идеални За Употреба На Хелиум Или Воздух, До 15 Избрани Светли

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●ДЕБЕЛ ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ Е 15-30% ПОДЕБЕЛ ОД балоните на повеќето конкуренти Дебела Латекс Гума Со Врвен Квалитет за издржлива употреба и долготраен квалитет. Дизајн за да се избегне лесно минирање. ●НЕТОКСИЧЕН БЕЗБЕДЕН МАТЕРИЈАЛ е Направен од 100% латекс кој е направен од сок од гумени дрвја. Нашите балони се направени од нетоксичен латекс. Обезбедување на безбедност и деца пријателски. ● Лесен За НАДУВУВАЊЕ и дизајн за лесна употреба. Балоните лесно се надувуваат. Надувајте до 12 инчи големи преку уста, воздушна пумпа или хелиум. Силно препорачуваме да користите рачна или механичка воздушна пумпа. ●СОВРШЕНА ДЕКОРАЦИЈА за НАСТАНИ} Балоните се совршени украси за настани во затворени простории и на отворено, како Што Се Гала, Свадби, невестински тушеви, Дипломи, свршувачки забави, Родендени и така натаму. 100 парчиња 12" Екстра Дебели балони. 100 парчиња 12" Екстра Дебели балони.

Параметри на производот

Слична стока