.

.

ГУБА 10-Ниво Решетка За Чевли Со Капак Отпорен На Прашина 30 Пар Организатор На Чевли Решетка За Чевли Кула За Складирање Со Патент Кабинет За Чевли Идеален За Ходник?

ГУБА 10-Ниво Решетка За Чевли Со Капак Отпорен На Прашина 30 Пар Организатор На Чевли Решетка За Чевли Кула За Складирање Со Патент Кабинет

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

Оваа решетка за чевли со 9 решетки им обезбедува на вашите чевли доволно просторија за складирање Концизна, компактна и убава решетка за чевли. Оваа компактна решетка за чевли не зазема премногу простор. Ги чува на чисто и единствено место, така што ќе можете лесно да ги лоцирате чевлите и во голема мера да заштедите време за пребарување. Со привлечна шема, тоа е добар украсен предмет за вашата куќа. Опис на производот Ако некогаш сте размислувале да купите концизна, компактна и убава решетка за чевли за да ги организирате вашите неуредни чевли, оваа Модерна Решетка за Чевли Од 9 Решетки Од неткаен Материјал Со одличен квалитет и убав изглед на надворешноста е вашата најдобра опција! Оваа компактна решетка за чевли не зазема премногу простор. Не само што им обезбедува на вашите чевли доволно решетки за складирање, туку и ги чува на чисто и единствено место, така што лесно ќе можете да ги лоцирате чевлите и во голема мера да заштедите време за пребарување.

Параметри на производот

Слична стока