.

.

Новино РВ нијанси, РВ ролетни за камперски прозорец, кампер РВ плетени нијанси, ролетни за приватност на РВ за мотор тренер РВ Кампер Траер за патувања соларна сенк?

Новино РВ нијанси, РВ ролетни за камперски прозорец, кампер РВ плетени нијанси, ролетни за приватност на РВ за мотор тренер РВ Кампер Траер

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Совршено за замена на оштетените скршени RV Camper нијанси УВ-отпорни на ролетни за приватност на РВ, нијанси, штити од УВ зраци. Нашите нијанси и ролетни на прозорецот RV можат ефикасно да ја заштитат приватноста од ekиркање. Нијансите на прозорецот на RV го блокираат сонцето и светнуваат, ја одржуваат просторијата RV Camper. Упатството и завртките за монтирање и заградите се вклучуваат пакет нијанси на Camper RV. Нашите ролетни за кампери за приколки за патувања RV Blackout се супер лесни за инсталирање, направени 10 минути. Бојата на дневната ноќна соларна сенка за замена на камперите е црна, одличен блокатор на сонце. Лесно инсталирање : Нашите RV ролетни плетени нијанси се супер лесни за инсталирање, направени 10 минути. Упатството и завртките за монтирање и заградите се вклучени во пакетот на RV нијанси за Camper Windows. Висок квалитет : Сенката на прозорецот RV е изработена од густа плетена ткаенина, таа е издржлива. Совршена замена на ролетни RV за нијанси на кампер. Заштита на приватност : Нашите ролетни и нијанси на кампер се непроирни, обезбедуваат приватност на високо ниво во вашиот тренер за моторни трејлери за патувања RV Camper. Ефект на засенчување : РВ -ролетни за камперски прозорци блокираат сончева светлина, помага да се затемни и да се одржуваат нашите простори за живеење кул, одличен блокатор на сонце. Блокирајте ги UV зраците надвор : ролетни за нијанси на прозорецот RV Camper можат да ги блокираат УВ -зраците и да спречат да се обесхрабрат ентериерите на РВ.

Параметри на производот

Слична стока