.

.

Самовила возејќи еднорог што се врти рингишпил музички воден снег глобус

Самовила возејќи еднорог што се врти рингишпил музички воден снег глобус

DEN 737.60

Пристапност
Залиха

5,6 инчи висок x 4,1 инчи со дијаметар на основниот дијаметар 14,3 см x 10,5 см Стаклен глобус, база на смола. Класична вградена механичка музичка кутија игра „Вие сте моето сонце“ мелодија на Windup. 5,6 инчи висок x 4,1 инчи базен дијаметар 14,3 см висок x 10,5 см базен дијаметар. Стаклен глобус, база на смола. Класичен вграден вграден- Во механичката музичка кутија претстави „Вие сте моето сонце“ мелодија на Windup. Рачно насликана. Бајка јаваме со еднорог музички снежен глобус Завршете ги вашите потреби за декорација на празникот со нашата ексклузивна разновидност на снежни глобуси од Best Pysanky. Првично создадени во 1889 година во Франција, снежните глобуси се вообичаена декорација на домаќинството многу години. 5,6 инчи висок x 4,1 инчи базен дијаметар 14,3 см висок x 10,5 см со дијаметар на базен рачна боја Објавен 10 см стаклен глобус (4 инчи дијаметар на глобус) игра „Вие сте мојот сончев мелодија механизам за ветерници што се врти фигура во внатрешноста на сјајот на светот во водниот смол.

Параметри на производот

Слична стока