.

.

30 парчиња ознаки за заклучување на обележување, ознаки за заклучување, опасност за препишување Не работи за предупредување за безбедност, еднократно за хемиска ин?

30 парчиња ознаки за заклучување на обележување, ознаки за заклучување, опасност за препишување Не работи за предупредување за безбедност,

DEN 262.24

Пристапност
Залиха

Широк спектар на употреба : Безбедносните знаци се погодни за индустриска, хемиска, електрична енергија, нафта, рудници за јаглен и многу други запаливи и експлозивни места Впечатливи бои и смели текстови, јасно комуницираат дека машината или опремата е заклучена за услуга или одржување. Достапно од обете страни : И предните и задните етикети можат да напишат информации, а информациите за работа се јасни на прв поглед, донесувајќи ви поголема погодност. Потребна критична алатка за безбедност, перформанси. Издржлив материјал : Ознаката за безбедност на заклучување е изработена од инженерски ПВЦ материјал, кој е потрајни, отпорен на влијание и има долготраен животен век на услугата. Етикета за еднократна употреба : Површината на етикетата за безбедност на обележјето може постојано да се брише и напиша, може да се користи, што е повеќе еколошки. Дизајн на метални висечки прстени : Ознаката за предупредување за безбедност на премија за катанец е дизајнирана со висечки прстен, кој е поцврсто фиксиран и не е лесен за солзи. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме.

Параметри на производот

Item Type:
Lockout Tag
Material:
Metal + PVC
Application:
Industrial, chemical, electric power, petroleum, coal mines, and many other flammable and explosive places.
Size:
Approx. 146mmx75mm/5.7inx3.0in
Thickness:
Approx. 0.5mm/0.02in
Package List:
30 x Lockout Tag
Слична стока