.

.

Кабилок 3 парчиња лизгачки повеќеслојни влечки држачи за држачи за занаетчиство Едноставен организатор решетката монтиран железен метален простор за складирање ?

Кабилок 3 парчиња лизгачки повеќеслојни влечки држачи за држачи за занаетчиство Едноставен организатор решетката монтиран железен метален

DEN 720.00

Пристапност
Залиха

Складирање на чевли за влез : Одличен материјал, има долг животен век Решетката за чевли за Wallид : Квалитетот и услугата се наш главен приоритет. Ако имате какви било прашања или проблеми, ве молиме контактирајте не и ќе се потрудиме да ви помогнеме. Полка за организатор на чевли : Прекрасна изработка обезбедува практичност и издржливост. Кабинет за чевли со монтирање на wallидови. Складирање на чевли за плакари : Организатор за заштеда на чевли : Нашиот организатор за складирање на чевли и го намалува неред на чевли додека е елегантен во исто време. Одлично складирање погодно за вашиот плакар, гардероба, кабинет, влез, гаража, студентски дом, внатрешен двор и други простории за складирање. Складирање на чевли поставени на wallидови : решетката е изработена од материјал, што е и практично за долготрајна употреба. Пакетот вклучува карактеристики на решетките со 3 x влечки - Доаѓа со повеќеслојна структура, што ви нуди повеќе решетки за чизми за складирање. - Решетката е изработена од материјал, што е и практично за долготрајната употреба на решетката за складирање на лизгање.

Параметри на производот

Слична стока