.

.

Чистач за четка за када со долга рачка, отстранлива четка за када, мултифункционална wallидна плочка, четка за четка за четка за чистење сунѓер, чистење на сунѓер, дол?

Чистач за четка за када со долга рачка, отстранлива четка за када, мултифункционална wallидна плочка, четка за четка за четка за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Четка за wallид за бања, 90 ° глава за ротирачка четка за да го смените аголот Карактеристики : Доволно долга рачка, моќна подлога за чистење на чистење. Големина : 56x13. Материјал со црна технологија, силна деконтаминација без да се оштети глазурата, најлонската површина на четката, силното отстранување на дамките, пенењето сунѓер брзо ја апсорбира водата и силно ја заклучува водата. Може да се расклопи и користи одделно, а сунѓер може да се замени и залепи цврсто и лесно. Може да биде без страв од незгодни агли, и лесно е да се исчисти и заштедува трудот. Виси складирање, брзо сушење, лесно виси, не зазема простор. Ефикасно чистење, лесен за употреба, прецизен живот и грижа за вашата домашна хигиена. Висококвалитетна трајна : Површината на најлонската четка е лесна за плакнење, има добра еластичност на устата, не е лесна за колапс и е трајна. Четка за wallид за бања, 90 ° глава за ротирачка четка за да го смените аголот. Карактеристики : Доволно долга рачка, моќна подлога за чистење на чистење. Големина : 56x13. Материјал со црна технологија, силна деконтаминација без да се оштети глазурата, најлонската површина на четката, силното отстранување на дамките, пенењето сунѓер брзо ја апсорбира водата и силно ја заклучува водата. Може да се расклопи и користи одделно, а сунѓер може да се замени и залепи цврсто и лесно. Може да биде без страв од незгодни агли, и лесно е да се исчисти и заштедува трудот. Виси складирање, брзо сушење, лесно виси, не зазема простор. Ефикасно чистење, лесен за употреба, прецизен живот и грижа за вашата домашна хигиена. Висококвалитетна трајна : Површината на најлонската четка е лесна за плакнење, има добра еластичност на устата, не е лесна за колапс и е трајна.

Параметри на производот

Name:
Trapezoidal bathtub brush
Size:
56x13.5x7cm
Material:
ABS
Features:
Long enough handle, powerful cleaning scouring pad
Product List:
1X brush:
Notes:
Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation.:
Слична стока