.

.

FDIT 100 парчиња го задебелуваат полиетилен водоотпорен чиста пластика што може да се повлече од поштенски полиња за самопобелување логистички торбички торбички кур?

FDIT 100 парчиња го задебелуваат полиетилен водоотпорен чиста пластика што може да се повлече од поштенски полиња за самопобелување логистички

DEN 237.76

Пристапност
Залиха

【Изборот на материјали отсекогаш бил ригорозен】 изработен од полиетилен материјал, издржлив во употреба, добра отпорност на вода 【Нашиот дизајн е внимателен и лесен за корисниците-со дизајнирано самостојно, нема потреба да се користи лепило запечатување одделно, што е погодно за употреба. 【Погодно користење и одлична повратна информација на корисниците】 Добра цврстина, отпорност на пункција, отпорност на солза, мала тежина, може да заштеди трошоци за испраќање. 【Основната функција мора да биде најдобра во полето】 Голем отвор, предметите можат да се постават лесно, добри перформанси за запечатување и предметите не се лесни за губење. 【Еден добар производ вреди да се има и не се плашиме од предизвици】 Оваа курирска торба има исклучителна изработка, одлични перформанси, добра сила и безбедност. 【Изборот на материјали отсекогаш бил ригорозен】 изработен од полиетилен материјал, издржлив во употреба, добра отпорност на вода. 【Нашиот дизајн е внимателен и лесен за корисниците-со дизајнирано самостојно, нема потреба да се користи лепило запечатување одделно, што е погодно за употреба. 【Погодно користење и одлична повратна информација на корисниците】 Добра цврстина, отпорност на пункција, отпорност на солза, мала тежина, може да заштеди трошоци за испраќање. 【Основната функција мора да биде најдобра во полето】 Голем отвор, предметите можат да се постават лесно, добри перформанси за запечатување и предметите не се лесни за губење.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Courier Bag
Material:
Polyethylene
Color:
White Outside, Black Inside
Quantity:
100Pcs
Weight:
Approx. 505g-1000g / 17.8oz-35.3oz
Product Size:
Approx. 1#
Package List:
100 x Courier Bag :
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока