.

.

DGZZI Бодликава Топка Вентил 2PCS 1-Инчен ID Во Линија Топката Вентил Исклучување Прекинувач Со Црево Шипка Со Црево Боцка За Наводнување Капка по Капка И Аквариуми Бела

DGZZI Бодликава Топка Вентил 2PCS 1-Инчен ID Во Линија Топката Вентил Исклучување Прекинувач Со Црево Шипка Со Црево Боцка За Наводнување Капка

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Добрите пластични структурни материјали отпорни на удари можат да обезбедат топчестиот вентил да има долг век на траење, цврстина и издржливост, лесна инсталација и без истекување Големата рачка на пеперутката лесно може да постигне низок вртежен момент и непречено вртење на рачката. Црвената рачка може да се прилагоди или целосно да се затвори, што е лесно за ракување. Може лесно да се инсталира без лепак, а алатите или тела се безбедни и лесни за инсталирање. Само притиснете ја цевката силно на шипката за да ја инсталирате цврсто без истекување на вода. Доколку е потребно, користете топлински пиштол или вентилатор за да го омекнете крајот на цевката. Погоден е за систем за капење и аквариумска пумпа за ефикасно контролирање на протокот на вода. Тоа е добра алатка за градинарство и садење. Вентил за наводнување капка по капка може да се користи во домашни градини, цветни леи, тревници, наводнување на култури, урбано позеленување и други места, прекрасни додатоци за системот за наводнување. Спецификација : име На Производ : Материјал за топчести вентили За Шипки : боја На Полипропилен : Бела Тежина : Околу 2g/Компјутери Со Дијаметар без боцка : 24mm/0,94 инчен Пакет содржи : 2 ПАРЧИЊА топчести вентили За шипки Карактеристики : Идеален За контрола на езерцето или аквариумските пумпи.

Параметри на производот

Product name:
Barb ball valve
Material:
Polypropylene
color:
White
Weight:
about 2g/pcs
Diameter without barb:
24mm/0.94inch
Package contains:
2PCS Barb ball valves
Features:
Ideal for controlling pond or aquarium pumps.:
It is best to place it after the filter or pump.:
installation tips:
When using with a dropper, push the tube very firmly to the barb side of the switch, connector, tee, or elbow to ensure that the joint is firm and does not leak.:
Please soften the pipe before installing the pipe fittings. Before inserting the accessory, you can place the tube under the scorching sun or use a hair dryer at the end of the tube briefly.:
Do not use with gas or chemicals. Can only be used in cold water. :
Слична стока