.

.

Милагето Организатор За Чување Долна Облека Кутија За Разделување На Домаќинства Кутии Со Капак Што Се Одвојува 6 Решетка За Чорапи Врски За Долна Облека Плакар Га?

Милагето Организатор За Чување Долна Облека Кутија За Разделување На Домаќинства Кутии Со Капак Што Се Одвојува 6 Решетка За Чорапи Врски За

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

АПЛИКАЦИЈА : Кутијата За Складирање Чорапи е одлична за спална соба, перална, гардероба, фиоки, ормар итн ОРГАНИЗАТОР ЗА ЧОРАПИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ : 6 поделени прегради за складирање, чувајте ги предметите чисти и уредни. Практично и практично. И може да ја префрли преградата за да одговара на вашите повеќекратни потреби. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА : кутија за организатор за складирање погодна за чорапи за складирање, вратоврски, подвозје, градник и друг предмет. Со дизајн на капакот, ефикасен отпорен на прашина, ги одржува предметите чисти. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : Кутија За Организатор За Чорапи монтирани На Ѕид, без удар, заштедете простор, лесен за инсталирање. МАТЕРИЈАЛ : Кутијата За Складирање Долна Облека е изработена од висококвалитетен пп материјал, кој е цврст и издржлив. Транспарентно, лесно поставување и земање. Опис : - МАТЕРИЈАЛ : Кутијата За Складирање Долна Облека е изработена од висококвалитетен пп материјал, кој е цврст и издржлив. Транспарентно, лесно поставување и земање. - ОРГАНИЗАТОР ЗА ЧОРАПИ ЗА ЧУВАЊЕ КОРПА : 6 поделени прегради за складирање, чувајте ги предметите чисти и уредни. Практично и практично. И може да ја префрли преградата за да одговара на вашите повеќекратни потреби.

Параметри на производот

- Material:
PP
Size Chart:
37.5cmx8.2cmx10.5cm/14.76inchx3.23inchx4.13inch:
Package Includes:
1 Underwear Storage Box:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Слична стока