.

.

Fomiyes 400pcs нокти бришења памучни влошки за лаш за издвојување Полски памук отстранувач за отстранување на нокти Плиош влошки за отстранување чисти марамчиња трепки ?

Fomiyes 400pcs нокти бришења памучни влошки за лаш за издвојување Полски памук отстранувач за отстранување на нокти Плиош влошки

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Чистење на ноктите ги брише влошките- Како практична алатка за чистење на ноктите, може да биде за професионален салон или личен интерес Отстранувач на полски маникир- може брзо да го отстрани преостанатото лепило и устата од шишето од затнувањето. Чисти листови од маникир-изработени од неткаена ткаенина, која е мазна, без лесна, лесна, издржлива и има добра апсорпција на вода. Сметка за безжични нокти- Добар абсорбент на течност и хигиенски, што е безбедно за ноктите или кожата. Марамчиња за еднократна употреба на нокти- може брзо да го отстрани преостанатото лепило и да спречи затнување на устата на шишето. Чистење на ноктите ги брише влошките- Како практична алатка за чистење на ноктите, може да биде за професионален салон или личен интерес. Отстранувач на полски маникир- може брзо да го отстрани преостанатото лепило и устата од шишето од затнувањето. Чисти листови од маникир-изработени од неткаена ткаенина, која е мазна, без лесна, лесна, издржлива и има добра апсорпција на вода. Сметка за безжични нокти- Добар абсорбент на течност и хигиенски, што е безбедно за ноктите или кожата. Марамчиња за еднократна употреба на нокти- може брзо да го отстрани преостанатото лепило и да спречи затнување на устата на шишето. Пакетот вклучува 400 x Подложни за отстранувачи на лакови за лакови - Големина : 8.28x2 марамчиња за еднократна употреба на нокти.

Параметри на производот

Слична стока