.

.

ДРЖАЧ За СТАПЧИЊА За Јадење Доитол Црни Корпи За Организатори Црн Прибор За Јадење Прибор За Јадење Прибор За Јадење Прибор За Јадење Држач За Одвод На Стапчиња За ?

ДРЖАЧ За СТАПЧИЊА За Јадење Доитол Црни Корпи За Организатори Црн Прибор За Јадење Прибор За Јадење Прибор За Јадење Прибор За

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

железо ДРЖАЧ за ЖИЧЕН ПРИБОР Произведен со супериорен метален материјал, издржлив и практичен за терминска употреба. Со убав и нов изглед ќе ја обезбеди својата популарност и практичност. ДРЖАЧ за ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ ✅ ✅ држач За Метални Стапчиња За Јадење Држач За Одвод На Прибор За Јадење Држач За Метален Прибор Организатор На Лажица Држач За Кујнски Прибор Држач За Работна Површина Држач За Стапчиња За Јадење Метален Држач За Прибор За Јадење Држач За Метална Лажица. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ПРИБОР ● Произведен со супериорен метален материјал, издржлив и практичен за терминска употреба. Со убав и нов изглед ќе ја обезбеди својата популарност и практичност. ДРЖАЧ ЗА ПРИБОР за ГОТВЕЊЕ користи Безбеден материјал, здрав и нема штета. Држачот за Стапчиња за Јадење има одлична изработка. ЛАЖИЦА ОДВОД РЕШЕТКАТА ова е Држач за Стапчиња за Јадење со едноставен дизајн на изглед, кој исто така е домашна декорација. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Држачот За Стапчиња За Јадење-Боја : црн држач за прибор за готвење-Материјал : држач За железен метален стап За јадење-Големина : 16, 00Х10, 00Х10, 00см/6, 29Х3, 93Х3 бар кади. - Погоден за чување стапчиња за јадење и уредување на приборот за готвење на работната маса. Многу погоден за чување лажици, вилушки, стапчиња за јадење, сребрени садови или друг организатор на кујнски маса за мали прибор. - , добар материјал и исплатлива, економична и практична метална кутија за прибор за јадење.

Параметри на производот

Слична стока