.

.

Алмитра Ко Кујнски Сунѓер Во Вакуумски Комплет Повеќекратна Употреба [10 Пакување] Сунѓер За Садови Без Гребење За Вашите Нелепливи Садови За Готвење, Шпорет, Фрижи?

Алмитра Ко Кујнски Сунѓер Во Вакуумски Комплет Повеќекратна Употреба [10 Пакување] Сунѓер За Садови Без Гребење За Вашите Нелепливи Садови За

DEN 247.04

Пристапност
Залиха

СУНЃЕР ДЕМЕНЦИИ 3 Ќе добиете апсолутно нови сунѓери. Секој сунѓер е поединечно спакуван. Надворешниот картонски пакет може визуелно да се"прошири". НЕ-ГРЕБЕЊЕ ФУНКЦИЈА. Црниот (абразивен) слој има таква ригидност за да спречи гребнатини дури и на нелеплива или огледална метална површина. ВАКУУМСКО ПАКУВАЊЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА. Нашето пакување може да стане вашето шише сода или вода во иднина. ПРАКТИЧНО СКЛАДИРАЊЕ. Заборавете на расфрланите сунѓери за време на складирањето. 10 сунѓери во една кутија заземаат многу малку простор [4. Ве молиме обрнете внимание : употребата на производот од некој пред вас е исклучена, бидејќи секој сунѓер е поединечно спакуван. Ќе добиете апсолутно нов производ. Надворешниот картонски пакет може визуелно да се"прошири". Тоа не влијае на квалитетот на сунѓер. Секое пакување доаѓа со 10 сунѓери за садови од пена кои можат повторно да се користат повеќе време за да се намали излезот на отпадот. Сунѓери кои апсорбираат нечистотија, маснотии и други нечистотии како магнет и го одржуваат вашиот дом чист. Повеќенаменско чистење и сунѓер што не гребе и двете страни имаат незаменливи предности. Кујнскиот сунѓер е издржлив, но мек и доволно нежен за да не ги гребе вашите чинии, стакло, прозорци што ги прави не само совршени за употреба во кујната, туку и во остатокот од вашиот дом. Без разлика дали е масло, истури за пиење, прашина или само секојдневни неред, нашиот сунѓер за садови целосно ќе ги апсорбира за да ви обезбеди едноставен начин да го одржувате вашиот дом чист и уреден.

Параметри на производот

Слична стока