.

.

МОНТУП Тв Ѕид Монтирање Вртлив Навалување За Повеќето 42-70 Инчен Рамен/Закривен Екран Телевизори Некои До 82 Инчи, ЦЕЛОСНА Движење Тв Монтирање Држач Макс ВЕСА 600х400м?

МОНТУП Тв Ѕид Монтирање Вртлив Навалување За Повеќето 42-70 Инчен Рамен/Закривен Екран Телевизори Некои До 82 Инчи, ЦЕЛОСНА Движење

DEN 958.24

Пристапност
Залиха

КОМПАТИБИЛНОСТ НА МОНТИРАЊЕ НА ТВ-Овој ДРЖАЧ ЗА тв за монтирање на ѕид е дизајниран за повеќето 42 до 82 инчи Лцд, ЛЕР Или Плазма Телевизори со максимален капацитет на тежина од 100 фунти и ШЕМА НА ВЕСА помеѓу 200х100мм и 400х600мм, максималното растојание на ѕидните столпчиња е 24 инчи ЗАБЕЛЕШКА : не за сува ѕид сам апликација. ТВ СО ЦЕЛОСНО ДВИЖЕЊЕ МОНТИРАЊЕ НА ЅИД-Артикулирањето на ѕидот ГО навалува ТЕЛЕВИЗОРОТ нагоре 3° и надолу 12°, ВРТИ тв лево и десно 45° за максимална флексибилност на гледање, се протега 15,4" и се повлекува назад 2,9" за слободно движење и заштеда на простор. УЛТРА СИЛНА КОНСТРУКЦИЈА - Тешката тв заграда има цврста челична конструкција со ладна форма и дизајн со двојни 6 прачки за ДА ГО држи ТЕЛЕВИЗОРОТ стабилен. Секоја монтажа на ѕид е тестирана за да обезбеди сигурност за ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР и вашето семејство. БРЗА И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА - сите потребни хардверски комплети, квалитетен шаблон, ниво на меур и јасна инструкција се вклучени за склопување без напор. Главниот дел од планината е претходно составен. +/-3°пост-инсталирај прилагодување поддржува совршено ИЗРАМНУВАЊЕ НА ТВ.

Параметри на производот

Слична стока