.

.

Преку ШАЛТЕР Течност Евакуатор И Кочница Крварење Алатка

Преку ШАЛТЕР Течност Евакуатор И Кочница Крварење Алатка

DEN 720.00

Пристапност
Залиха

Користете за крварење на системите за сопирање и отстранете различни течности од возилата како што се течноста за пренос на масло од антифриз и подмачкување на менувачот Адаптерите за брзо поврзување на цревото за заклучување и вентилот за вклучување/исклучување во стил на топка на цревото спречуваат истекување на течност. Опремен со релјефен вентил за да се спречи прекумерно притискање на резервоарот. Комплетирајте со црево за евакуација на течноста за крварење на сопирачките и резервоар со капацитет од 6 литри. Работи со продавница воздух. Користете за крварење на системите за сопирање и отстранете различни течности од возилата како што се течноста за пренос на масло од антифриз и подмачкување на менувачот. Адаптерите за брзо поврзување на цревото за заклучување и вентилот за вклучување/исклучување во стил на топка на цревото спречуваат истекување на течност. Опремен со релјефен вентил за да се спречи прекумерно притискање на резервоарот. Комплетирајте со црево за евакуација на течноста за крварење на сопирачките и резервоар со капацитет од 6 литри. Работи со продавница воздух. ОТЦ 8101 се користи за крварење на системите за сопирање и отстранување на различни течности од возилата, како што се антифриз, масло, течност за пренос и подмачкување на менувачот. Адаптерите за брзо поврзување на цревото за заклучување и вентилот за вклучување/исклучување во стил на топка на цревото спречуваат истекување на течност.

Параметри на производот

Слична стока