.

.

Nuobesty Office Decor Decor Topper Topper 2PCS, држач за држач за списание, Sorter Triangle Metal File Storage Организатор Десктоп Списание за списанија за домашни канцеларии Декорацијата Бела декора?

Nuobesty Office Decor Decor Topper Topper 2PCS, држач за држач за списание, Sorter Triangle Metal File Storage Организатор Десктоп

DEN 514.08

Пристапност
Залиха

Стабилна основа, стабилна седење и стоење Дизајн на тркалезен агол, мазна и текстурирана површина. Креативна форма на триаголник, едноставен модерен стил. Може да се користи како декорација за биро. Повртка за книги со железо, силна и издржлива, не е лесна за деформирање и кршење. Исклучителна занаетчиство, мазни линии на рамки за железо. Нема да ги повреди рацете кога ќе ги допрете. Погодно е за дома, училиште, канцеларија, просторија за пошта, книжарница и кафе. Стабилна основа, стабилна седење и стоење. Дизајн на тркалезен агол, мазна и текстурирана површина. Креативна форма на триаголник, едноставен модерен стил. Може да се користи како декорација за биро. Повртка за книги со железо, силна и издржлива, не е лесна за деформирање и кршење. Исклучителна занаетчиство, мазни линии на рамки за железо. Нема да ги повреди рацете кога ќе ги допрете. Погодно е за дома, училиште, канцеларија, просторија за пошта, книжарница и кафе. Опис Ракетите за складирање на железничка уметност се изработени од високо квалитетен материјал што може да се користи на долг рок. Снимките за складирање на книги го прават едноставно и лесно зачувување и организирање на сè. Дизајн на креативен триаголник, направете го тоа да биде добра декорација за работната површина.

Параметри на производот

Слична стока