.

.

Fafeicy 5 канали Кабел стриптизета, надолжни техничари Електричари Алатка за спојување, со алатка за челик, за дијаметар на цевки 1.9-3,0мм, нож/жица за нож/жица на електри?

Fafeicy 5 канали Кабел стриптизета, надолжни техничари Електричари Алатка за спојување, со алатка за челик, за дијаметар на цевки

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Кабелската лента е лесна за употреба, едноставно и лесно соблекување без да се оштети влакна, удобно и заштеда на трудот Со дизајнот на отворено покритие, кабелскиот стриптизер е погодно да се стави во оптичкиот кабел, соблекување на разни големини на оптички кабел за да се задоволат различни потреби. Кабелската лента е надолжно соблекување, сечило на острина и уредно исечено, погодно за дијаметар на цевки 1,9-3,0мм. Кабелската лента има челична сечило на алатки и ПВЦ школка, со 5 броеви канали за соблекување, што е издржливо. Со мала големина и мала тежина, лентата за кабел е лесен за носење, многу удобен. Кабелската лента е лесна за употреба, едноставно и лесно соблекување без да се оштети влакна, удобно и заштеда на трудот. Со дизајнот на отворено покритие, кабелскиот стриптизер е погодно да се стави во оптичкиот кабел, соблекување на разни големини на оптички кабел за да се задоволат различни потреби. Кабелската лента е надолжно соблекување, сечило на острина и уредно исечено, погодно за дијаметар на цевки 1,9-3,0мм.

Параметри на производот

Item Type:
Cable Stripper
Applicable Pipe Diameter:
Approx. 1.9 ~ 3mm / 0.07 ~ 0.12in
Number of Stripping Channels:
5
Blade Material:
Tool steel
Shell Material:
PVC
Package List:
1 x Cable Stripper:
Слична стока