.

.

МОДА Симпатична Цртана Завеса За Затемнување Аниме Термоизолирана Шипка Завеси На Горниот Прозорец За Спална Соба Декор За Дневна Соба Детски Цртани Прозорци Зав?

МОДА Симпатична Цртана Завеса За Затемнување Аниме Термоизолирана Шипка Завеси На Горниот Прозорец За Спална Соба Декор За Дневна Соба Детски

DEN 559.20

Пристапност
Залиха

●Симпатична Цртана Завеса●Нашите Панели За Завеси За Аниме Цртани Деца Се Изработени Од Полиестер, Кој Се Чувствува Пријателски За Кожата, Цврст, Но Сепак Допира Мек И Мазен Ќе Оди Со Секој Декор, Совршено Совпаѓање На Боите, Убави И Живописни Дезени И Јасно И Реално Печатење За Да Го Направи Секој Простор Идеално Место За Уживање Во Добро Време. ●Вклучете 2 Цртани Детски Завеси Секое Пакување, Секој Панел За Завеси Е Широк 21 Инчи (Вкупна Ширина 42 Инчи) И Долг 63 Инчи.Кој Е Погоден За Секоја Стандардна Или Декоративна Прачка, Што Ја Прави Завесата Лесна За Инсталирање И Лизгање. ●Симпатична Декорација За Детска Спална Соба} Оваа Завеса За Декорација На Детска Спална Соба Е Совршено Надополнување На Детската Соба Ќе Оди Со Секој Декор, Совршено Совпаѓање На Боите, Убави И Живописни Дезени И Јасно И Реално Печатење За Да Се Направи Пријатна Семејна Атмосфера Е Поинтензивна. ●Погоден За Прилики < Домови, Апартмани, Хотели, Кампери, R, Студентски Домови, Училишни Тушеви, Универзитетски Студентски Домови, Семејни Канцеларии, Соби За Сонце, Простории За Прием За Читање, Простории За Игри, Детски Соби За Деца Момчиња И Девојчиња, Спортски Клубови, Спортски Сали И Други Места Каде Што Се Потребни Сигурни Завеси. ●Лесна Нега● Завесите На Прозорецот Може Да Се Мијат Во Машина Во Ладна Вода, Нежен Циклус, Не Избелувајте И Сушете Суво Ниско, Лесно Железо Доколку Е Потребно. ●Симпатична Цртана Завеса●Нашите Панели За Завеси За Аниме Цртани Деца Се Изработени Од Полиестер, Кој Се Чувствува Пријателски За Кожата, Цврст, Но Сепак Допира Мек И Мазен. Ќе Оди Со Секој Декор, Совршено Совпаѓање На Боите, Убави И Живописни Дезени И Јасно И Реално Печатење За Да Го Направи Секој Простор Идеално Место За Уживање Во Добро Време. ●Вклучете 2 Цртани Детски Завеси Секое Пакување, Секој Панел За Завеси Е Широк 21 Инчи (Вкупна Ширина 42 Инчи) И Долг 63 Инчи.

Параметри на производот

Слична стока