.

.

Тегла за класичен керамички керамички ѓумбир, со херметички капак сјајно собирање храна за складирање на храна, мултиузула декоративна тегла за чување тегла за ла?

Тегла за класичен керамички керамички ѓумбир, со херметички капак сјајно собирање храна за складирање на храна, мултиузула декоративна

DEN 413.44

Пристапност
Залиха

Декорирање : Оваа керамичка тегла совршен додаток за украси за домови за акцент на кој било агол, влез или маса во вашата дневна соба, спална соба и канцеларија Може да биде одличен центар за вашиот дом!. Мултифункција : Не само што се прикажува како домашен украс, туку може да се постави и во вашата кујна или трпеза за вечера како тегла за складирање, или декоративна вазна. Контејнери за складирање на храна : Не само како тегла за складирање за чај, кафе, шеќер, ореви, закуска, бонбони, туку и како украсни за домашен украс. Подароци : Одличен подарок за секоја посебна пригода како : роденден, празник, годишнина, домаќинство и многу повеќе. Висок квалитет : Направено од керамика, фино завршување на глазурата, убава и елегантна. Устата на теглата е елегантна, уредна, фино изработка. Декорирање : Оваа керамичка тегла совршен додаток за украси за домови за акцент на кој било агол, влез или маса во вашата дневна соба, спална соба и канцеларија. Може да биде одличен центар за вашиот дом!. Мултифункција : Не само што се прикажува како домашен украс, туку може да се постави и во вашата кујна или трпеза за вечера како тегла за складирање, или декоративна вазна. Контејнери за складирање на храна : Не само како тегла за складирање за чај, кафе, шеќер, ореви, закуска, бонбони, туку и како украсни за домашен украс. Подароци : Одличен подарок за секоја посебна пригода како : роденден, празник, годишнина, домаќинство и многу повеќе. Висок квалитет : Направено од керамика, фино завршување на глазурата, убава и елегантна. Устата на теглата е елегантна, уредна, фино изработка. Heimp Description : - Висок квалитет : Направено од керамика, фино завршување на глазурата, убава и елегантна.

Параметри на производот

- Material:
Ceramic
Size Chart:
Large:
Width 13.8cm/5.43inch, Height 19.5cm/7.68inch , Diameter 7.2cm/2.83inch , Capacity 1300ML
Small:
Width 9.3cm/3.66inch ,Height 12.7cm/5.00inch , Diameter 5.5cm/2.17inch , Capacity 350ML
Package Includes:
1 Ceramic Ginger Jar:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :
Слична стока