.

.

Fomiyes 5pcs нокти за убавина метални украси за нокти додатоци за природни украси за природни додатоци Дијамантски украси за нокти додатоци за нокти за нокти маникир ма?

Fomiyes 5pcs нокти за убавина метални украси за нокти додатоци за природни украси за природни додатоци Дијамантски украси за нокти додатоци

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Сјајни накит за маникир- Погоден за сценски перформанси, ноќна ноќ, забава за дипломирање, фенси фустан и така натаму Nail Rhinestones- Производот е за loversубителите на уметноста за нокти да ги изненадат. Нокти снегулка- Лесно за примена и лесен за создавање модерна и уникатна уметност за нокти. Орнамент за маникир- Направено од безбеден материјал, нема штета, не е лесно, за термин употреба. 3 D Sequins Nail- Брзо аплицирање, само неколку секунди, можете да го добиете ликовниот дизајн на ноктите, погоден и за почетници или за професионални салони за нокти. Сјајни накит за маникир- Погоден за сценски перформанси, ноќна ноќ, забава за дипломирање, фенси фустан и така натаму. Nail Rhinestones- Производот е за loversубителите на уметноста за нокти да ги изненадат. Нокти снегулка- Лесно за примена и лесен за создавање модерна и уникатна уметност за нокти. Орнамент за маникир- Направено од безбеден материјал, нема штета, не е лесно, за термин употреба. 3 D Sequins Nail- Брзо аплицирање, само неколку секунди, можете да го добиете ликовниот дизајн на ноктите, погоден и за почетници или за професионални салони за нокти. Список на пакети 5 x Карактеристики на декори за нокти - Материјал : бакар инлеј циркон метални украси за уметност. - Големина : околу 2,00х0.08inch rhinestone за нокти. - Лесно за примена и лесен за создавање модерно и уникатно снабдување со уметност за нокти за нокти.

Параметри на производот

Слична стока