.

.

Mybagzing Проширување На Капчиња Торба-Плетење Торба За Чување Предиво Организатор - Предиво Торба И Капчиња Торба, Држач За Предиво За Капчиња, Капчиња Додатоци, Добав?

Mybagzing Проширување На Капчиња Торба-Плетење Торба За Чување Предиво Организатор - Предиво Торба И Капчиња Торба, Држач За Предиво За Капчиња,

DEN 383.84

Пристапност
Залиха

●Уникатниот Дизајн Што може да се Прошири, Уникатниот дизајн што може да се прошири, го прави пофлексибилен за складирање на ковчези Големиот мазен патент работи лесно за да го прошири просторот за висина од 3 инчи за повеќе ленти. Големината Е D10, 5 XH13, 5"-16". €ЗАТВОРАЊЕ на ПАТЕНТ-Обезбедете ги и организирајте ги сите ваши ковчези од предиво и ролни од ткаенина. Надворешните џебови помагаат да ги зачувате вашите игли за плетење, куки или недовршени проекти. €2 Големини За да Изберете€ Капацитет На Голема големина : Држи До 24 x 7oz предиво или 10-12 ковчези предиво; капацитетот На Средна Големина држи до 24 x 3,5 mz предиво или 8-10 ковчези предиво; Пространа внатрешност има 6 џебови за чување предиво, волна, ткаенина и многу повеќе. ● Без ЗАПЛЕТКАНО ПРЕДИВО - Дизајнирано Да го одржува вашето предиво без заплеткување и лесен за пристап со шипки за да спречи заплеткување на конците од предиво. €ИЗДРЖЛИВА ТКАЕНИНА q-mybagzing crochet торба е направена од студиски материјал без лоши или хемиски мириси.

Параметри на производот

Слична стока