.

.

Акупресура Обетки За Слабеење 6 Пара Магнетни Обетки Црна Роза Црвено Езеро Син Клип На Акупресура Обетки за Слабеење обетки 5мм Подобрување На Ремените За Зглобов?

Акупресура Обетки За Слабеење 6 Пара Магнетни Обетки Црна Роза Црвено Езеро Син Клип На Акупресура Обетки за Слабеење обетки 5мм Подобрување

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Надградба На Спиење Магнетски Клип-На Дизајн : нема потреба да ги прободувате ушите, магнетите на обетките ја држат обетката на место со супер силен магнетизам Подобрување на спиењето-6 Пара Обетки : овој комплет обетки доаѓа во три бои и три пара од секоја боја, што ги прави обетките лесни за замена кога се стари или скршени. Акупресура Слабеење Обетки Функција : Овозможува-термин здраво губење на тежината, исто така ефикасно го промовира спиењето, го ублажува стресот и ја подобрува циркулацијата на крвта. ОБЕТКИТЕ за СЛАБЕЕЊЕ ГО ПОДОБРУВААТ НОСЕЊЕТО : Изработени од нерѓосувачки челик, кој е лесен и лесен за ставање. Обетката не зазема многу простор во торбата, така што може да се извади за носење во секое време. Акупресурните Обетки Се Подобруваат-Цирконија : има камен од цирконија на обични обетки со клипови за стилски изглед. Можете исто така да ги носите овие обетки како дневен додаток за да одговараат на облеката. Функција : Овозможува-термин здраво губење на тежината, ефикасно го промовира спиењето, го ублажува стресот и ја подобрува циркулацијата на крвта. Дизајн на клип : нема потреба да ги пикате ушите, магнетите на обетките ја држат обетката на место со супер силен магнетизам. 6 ПАРА : овој комплет за обетки доаѓа во три бои и три пара од секоја боја, така што обетките лесно може да се заменат кога ќе бидат стари или скршени.

Параметри на производот

Item Type:
Magnet Earrings
Material:
Stainless Steel, Cubic Zirconia< br/>Function
Package list:
2 x pairs of black stud earrings:
2 x pairs of pink stud earrings:
2 x pairs of sea blue stud earrings :
Слична стока