.

.

Тофику Презентација Покажувач Рачен Покажувач Стап Продолжен Телескопски Покажувач Што Може Да Се Повлече Наставен Покажувач Стап За Училница Рачен Презентер Уч?

Тофику Презентација Покажувач Рачен Покажувач Стап Продолжен Телескопски Покажувач Што Може Да Се Повлече Наставен Покажувач Стап За Училница

DEN 129.44

Пристапност
Залиха

?‍?Продолжен Телескопски Покажувач Што Може Да Се Повлече : Стапчето За Насочување е 100 см/ 39,37 Продолжено, 21,5 см/ 8,4 Повлечено и Рачка 12 см/ 5,11 Покажувачот За Презентација Е Доволно Долг За Повеќето Ситуации На Презентација. ?‍?Мултифункционален Покажувач За Настава : Професионален Покажувач За Настава на Табла Што Може Да се Повлече и Јарбол За Водење, Погоден за Традиционални Табли, Електрични Табли, ППТ и Големи Екрани за Прикажување. Наставна Алатка За Предавање Училишно Образование Или Курсеви За Обука. ?‍?Преносливиот Покажувач Се Состои Од Три Дела : Вклучувајќи Прачка Од Нерѓосувачки Челик, Врв Од Филц Од Бела Мека Печурка И Мека, Нелизгачка Сунѓерска Рачка Со Висока Густина. ?‍?Премиум Покажувач На Табла : Пренослив Покажувач Изработен Од Стебло Од Нерѓосувачки Челик И Пластична Рачка За Стомачни Мускули И Врв Од Бел Сунѓер. Се Чувствува Одлично Во Раката Благодарение На Мекиот Филц На Предната Страна Што Не Го Оштетува Екранот. Деловите На Покажувачот Се Тесно Поврзани Наставникот, Кој Е Стабилен И Не Се Тресе, И Може Да Се Прилагоди Флексибилно. ?‍?Покажувачот За Учење Што Се Повлекува Се Чувствува Одлично Во Раката, Е Цврст И Удобен, И Кога Е Целосно Отворен Цврст И Не Се Ниша. Погоден За Наставници, Водичи, Проводници, Коментатори, Ефикасно Да Ги Посочи Клучните Информации За Време На Презентациите Или Наставата. Опис Овој Премиум Професионален Екстра Долг Продолжен Телескопски Покажувач Што Може Да Се Повлече, Кој Се Протега На Цели 39 Инчи, Погоден За Традиционални Табли И Електронски Табли И Нема Да Го Оштети Екранот. Обезбедете Доволно Простор За Наставници, Предавања, Презентации, Диригенти, Коментатори Итн., За Ефикасно Доставување Клучни Информации При Презентирање Или Предавање. Карактеристики-Материјал : Нерѓосувачки челик, сунѓер.- Должина на продолжување : околу 1м/ 39,37".- Должина на стегање : околу 20см/ 7,87".

Параметри на производот

Слична стока