.

.

Тули Работ Флеш Железнички

Тули Работ Флеш Железнички

DEN 420.80

Пристапност
Залиха

Носивост носач нозе За Тули Работ на покривот решетката систем Ногата лесно се инсталира на возила со рамни огради. Клучот за ограничувач на вртежниот момент покажува кога решетката е безбедно и правилно прикачена на возилото. Обезбедува за возилото Со Брави Со Еден Клуч Туле (се продава одделно). Проверете Го Водичот На Купувачот Туле за да дознаете која решетка за покрив одговара на вашиот автомобил. Носивост носач нозе За Тули Работ на покривот решетката систем. Ногата лесно се инсталира на возила со рамни огради. Клучот за ограничувач на вртежниот момент покажува кога решетката е безбедно и правилно прикачена на возилото. Обезбедува за возилото Со Брави Со Еден Клуч Туле (се продава одделно). Проверете Го Водичот На Купувачот Туле за да дознаете која решетка за покрив одговара на вашиот автомобил. Лесна за инсталирање нога за Лавици на Покривот На Работ На Туле, за возила со рамни огради.

Параметри на производот

Слична стока