.

.

Машина за веслање Хидраулична Опрема За Обука За Јачина Во Затворен Простор Со Целосно Движење 12 Прилагодлива Отпорност На Напнатост Тивок Преклопен Кардио Трени?

Машина за веслање Хидраулична Опрема За Обука За Јачина Во Затворен Простор Со Целосно Движење 12 Прилагодлива Отпорност На Напнатост Тивок Преклопен

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

● Ниско влијание На Целото Тело, Но Моќен Тренинг : уникатниот дизајн овозможува цело тело, ефективен тренинг за секоја голема мускулна група-вклучувајќи грб, нозе, раце, стомачни мускули и глутеви Веслањето е исто така широко познато дека помага во подобрување на кардиоваскуларното здравје и согорување калории. ● Издржлива Конструкција На Челична Рамка : челичната рамка може да издржи максимална корисничка тежина од 286 килограми. Машината за редови е цврста и ќе трае со години. Собрани Димензии : 49,2 L x 11,8 W x 18,9 H Инчи / Тежина : 26,4 Фунти. ● 12 Нивоа На Отпор : 12-те нивоа на отпорност на хидрауличен цилиндар можат да создадат разноврсна вежба за веслање. Можете лесно да го контролирате копчето за рачно прилагодување на напнатоста според интензитетот на вежбање и држете ги рачките што не се лизгаат за целосно да ги ротирате рацете. Затоа, машината за веслање е многу погодна за семејно вежбање, а целото семејство може да постигне здраво и ефикасно кардио дома. ● Следете Го Вашиот Напредок : Мултифункционален ЛЦД-Дисплеј за навремено следење на вашите перформанси, скенирање , броење, согорени калории и вкупно броење. ● Удобно и Безбедност : нелизгачките педали за нозе со прилагодливи ремени можат да обезбедат стапала од која било големина, помагајќи да се одржи рамнотежата и стабилноста на опремата за веслање,да се обезбеди непречено искуство со веслање.Широкото удобно седиште лесно може да се лизне преку лизгачката шина и да ви обезбеди удобни чувства за пловење,текстурирани стапала со ремени за да ги одржите вашите стапала безбедни. ● Ниско влијание На Целото Тело, Но Моќен Тренинг : уникатниот дизајн овозможува цело тело, ефективен тренинг за секоја голема мускулна група-вклучувајќи грб, нозе, раце, стомачни мускули и глутеви. Веслањето е исто така широко познато дека помага во подобрување на кардиоваскуларното здравје и согорување калории. ● Издржлива Конструкција На Челична Рамка : челичната рамка може да издржи максимална корисничка тежина од 286 килограми. Машината за редови е цврста и ќе трае со години. Собрани Димензии : 49,2 L x 11,8 W x 18,9 H Инчи / Тежина : 26,4 Фунти. ● 12 Нивоа На Отпор : 12-те нивоа на отпорност на хидрауличен цилиндар можат да создадат разноврсна вежба за веслање. Можете лесно да го контролирате копчето за рачно прилагодување на напнатоста според интензитетот на вежбање и држете ги рачките што не се лизгаат за целосно да ги ротирате рацете. Затоа, машината за веслање е многу погодна за семејно вежбање, а целото семејство може да постигне здраво и ефикасно кардио дома. ● Следете Го Вашиот Напредок : Мултифункционален ЛЦД-Дисплеј за навремено следење на вашите перформанси, скенирање , броење, согорени калории и вкупно броење.

Параметри на производот

- Material:
Steel Frame + PU Leather
- Assembly Size:
49.2*11.8*18.9inches/125*30*48cm (L*W)
- Net Weight:
12kg/26.4lbs
- Weight Capacity:
130kg/286lbs
- Package Content:
1 * Rowing Machine
✪ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-15 working days. :
Слична стока