.

.

ЦБ 400 Еез Лепак-Прстени За Екстензии На Трепките Прстени За Еднократна Употреба За Трепки Вентилатор За Трепки Лепак За Цвет - Чаши Материјали За Продолжување На Тр?

ЦБ 400 Еез Лепак-Прстени За Екстензии На Трепките Прстени За Еднократна Употреба За Трепки Вентилатор За Трепки Лепак За Цвет - Чаши Материјали

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Содржина На Пакетот : Вредност-Пакет, Вкупно 400 Парчиња Во 4 Кеси Секоја Торба 100 Парчиња. Дизајн : Прстени За Еднократна Употреба За Трепки Со 10 V Прекршувања И 2 Држачи За Лепак Кои Спречуваат Излевање На Лепилото. Прилагодлив Дијаметар На Прстенот : Дијаметарот На Прстенот На Овој Држач За Лепак Е Прилагодлив И Одговара На Различни Големини На Прсти, Што е Многу Погодно за Употреба и Нема да Ги Притисне Прстите. Исто Така, Може Да Се Користи За Трепки Во Форма На Вентилатор И Индивидуални Трепки. Заштедете Време И Лепак : Зголемете Ја Густината И Времето На Графт Заштедува Половина, Погодно За Еднократна Употреба, Само Носете Ја Чашата За Лепак На Прстот, Натопете Ги Трепките Во Лепилото, Ставете Во Жлеб Во Форма На V, А Потоа Калемете По Цветни. Тој Е Многу Пренослив, За Еднократна Употреба И Нема Неред За Чистење, Што Ја Прави Апликацијата За Трепки Многу Полесна.

Параметри на производот

Слична стока