.

.

Sweeada 10 Избрани жито ориз под Спакувани Замрзнати Кутии кафеав Ориз масти намалување На Оброкот квантитативна Бенто Кутија Мала Кутија За Ручек Складирање На Фрижи?

Sweeada 10 Избрани жито ориз под Спакувани Замрзнати Кутии кафеав Ориз масти намалување На Оброкот квантитативна Бенто Кутија Мала Кутија

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Префериран пп материјал, здрав и невкусен, мини, удобен и издржлив Извадете го капакот и ставете го во микробранова печка за греење. Наполнете го животот со топла храна. Отпорност на студ - 20€, замрзнати и свежи, може директно да се стават во областа за замрзнување на осигурувањето и да го исполнат вашиот живот со свежи. Мал и пренослив, не заборавајте да јадете здраво на работа. Може да се користи и за складирање мали предмети и збогување со неуредната работна површина. Префериран пп материјал, здрав и невкусен, мини, удобен и издржлив. Извадете го капакот и ставете го во микробранова печка за греење. Наполнете го животот со топла храна. Отпорност на студ - 20€, замрзнати и свежи, може директно да се стават во областа за замрзнување на осигурувањето и да го исполнат вашиот живот со свежи. Мал и пренослив, не заборавајте да јадете здраво на работа. Може да се користи и за складирање мали предмети и збогување со неуредната работна површина.

Параметри на производот

280ml10 units:
Style:
Modern and simple
Слична стока