.

.

Аопин 2,3 мм До 2,3 мм Ротирачки Универзален Спој За Спојување Степер Мотор, Должина 18мм / 0,71, Приклучок За Спојка со Завртка ЗА 3Д Печатач, РК Робот, Вратило За Автомоби?

Аопин 2,3 мм До 2,3 мм Ротирачки Универзален Спој За Спојување Степер Мотор, Должина 18мм / 0,71, Приклучок За Спојка со Завртка ЗА 3Д Печатач,

DEN 166.56

Пристапност
Залиха

●Ротирачка Универзална Големина На Спојување на Спојката : 2,3 мм до 2,3 мм / 0,09" до 0,09" Спојување Со Завртки За Прицврстување М3. Надворешен Дијаметар : 8мм / 0,31", Должина 18мм / 0,71". ●Универзалниот Спој За спојување се Користи во Серво Моторни Системи, 3Д Печатач, Цпу Машина, Сам Енкодер, Пренос На Вретено, Повлекувачки Мотори, Платформи За Подигнување, Преноси На Машински Алати, Повлекувачки Мотори, Енкодери, Погони За Завртки, Машински Платформи Или Менувачи Итн. Целта Е Цврсто Поврзување На Погонското Вратило И Управуваното Вратило За Да Се Ротираат Заедно И Да Пренесуваат Движење И Вртежен Момент. Одлично Погодно За Кратко Вратило За Поддршка, Модел На Черупка, Минијатурно Вратило, Модел На Авион/ Брод / Автомобил. ● Универзален Материјал За Спојување На Вратило Од 2,3 мм До 2,3 мм : Висококвалитетен Никелиран 45# Челичен Материјал, Со Супериорна Отпорност на Корозија и Висока Јачина. Фиксиран Со Завртки; Главна Боја : Сребрена, Погодна За Работа На Висока Температура (-80€ / +300€) И Сурови Средини, Дури И Ако Има Вибрации И Шок , Сепак Е Безбедно Да Се Движите. ● Компензирајте За Аксијално И Радијално Поместување. Ублажување На Шок, Апсорпција На Вибрации, Висока Ефикасност На Преносот, Намалување На Бучавата И Мало Абење. Кога Ќе Се Надмине Номиналниот Вртежен Момент, Спојката Може Да Ја Заштити Безбедноста На Врската. Внатрешните Ролки И Вкрстените Лежишта Се Од Добра Изработка. Така Може Да Ротира 360°. ●Пакет : 4 Парчиња Универзална Спојка Со Завртка. Аопин Препорачува Користење На Хексадецимален Клуч М1!. ●Ротирачка Универзална Големина На Спојување на Спојката : 2,3 мм до 2,3 мм / 0,09" до 0,09". Спојување Со Завртки За Прицврстување М3. Надворешен Дијаметар : 8мм / 0,31", Должина 18мм / 0,71". ●Универзалниот Спој За спојување се Користи во Серво Моторни Системи, 3Д Печатач, Цпу Машина, Сам Енкодер, Пренос На Вретено, Повлекувачки Мотори, Платформи За Подигнување, Преноси На Машински Алати, Повлекувачки Мотори, Енкодери, Погони За Завртки, Машински Платформи Или Менувачи Итн. Целта Е Цврсто Поврзување На Погонското Вратило И Управуваното Вратило За Да Се Ротираат Заедно И Да Пренесуваат Движење И Вртежен Момент. Одлично Погодно За Кратко Вратило За Поддршка, Модел На Черупка, Минијатурно Вратило, Модел На Авион/ Брод / Автомобил. ● Универзален Материјал За Спојување На Вратило Од 2,3 мм До 2,3 мм : Висококвалитетен Никелиран 45# Челичен Материјал, Со Супериорна Отпорност на Корозија и Висока Јачина.

Параметри на производот

Слична стока