.

.

Хасдон-Хил Џиџи Вкусна Цветна Кригла За Патување Со Обвивка И Црн Капак, Шолја За Кафе Од Нерѓосувачки Челик За Жени Подарок За Денот На Мајката На Баба Роденден 12 М?

Хасдон-Хил Џиџи Вкусна Цветна Кригла За Патување Со Обвивка И Црн Капак, Шолја За Кафе Од Нерѓосувачки Челик За Жени Подарок За Денот

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Не Можам Да Користам Машина За Миење Садови, Препорачувам Рачно Миење Криглата Има Кутија За Подароци. БЕЗ ПРОТЕКУВАЊЕ ИЛИ ИСТУРАЊЕ-Капакот На Завртката Отпорен На Истурање НЕ Е само отпорен на Прскање : ВООПШТО Нема Истекување. Фрлете Ја Торбата И Не Грижете Се Дали Кафето Или Чајот Ќе Се Прелеат Врз Вашите Работи. ОДГОВАРА НА СЕКОЈ ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ-Тенка Основа се Вклопува Во Држачот За Автомобил; Широка Уста За Големи Коцки Мраз. Флип-врвот За Лесна Употреба На Едната Рака за Патничкиот Патник Во движење. Дното На Шолјата За Кафе Има Гумен Ѓон За Да Спречи Лизгање И Превртување На Вашата Кригла. НЕВЕРОЈАТЕН ПОДАРОК ЗА СЕКОГО-Елегантен и Издржлив Гимнастичар Прави Совршен Подарок. Идеален За Жени И Мажи И Секоја Пригода, Како Што Се Божиќ Или Роденден. Совршена Големина : Нашите Чаши За Патување Од 12 Мл Се Вклопуваат Под Популарните Производители На Кафе со Една шолја. Со својата компактна Големина, Нашата Модерна Гимнастичарка За Кафе Се Вклопува Во Повеќето Држачи За Чаши За Возила Додека Патувате На Работа или Додека Извршувате Задачи. Оваа Колба За Кафе Може Да Се Користи И Како Чајна Кригла И Се Одлични Шолји За Кафе За Мажи И Жени. Не Можам Да Користам Машина За Миење Садови, Препорачувам Рачно Миење. Криглата Има Кутија За Подароци. БЕЗ ПРОТЕКУВАЊЕ ИЛИ ИСТУРАЊЕ-Капакот На Завртката Отпорен На Истурање НЕ Е само отпорен на Прскање : ВООПШТО Нема Истекување. Фрлете Ја Торбата И Не Грижете Се Дали Кафето Или Чајот Ќе Се Прелеат Врз Вашите Работи. ОДГОВАРА НА СЕКОЈ ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ-Тенка Основа се Вклопува Во Држачот За Автомобил; Широка Уста За Големи Коцки Мраз. Флип-врвот За Лесна Употреба На Едната Рака за Патничкиот Патник Во движење. Дното На Шолјата За Кафе Има Гумен Ѓон За Да Спречи Лизгање И Превртување На Вашата Кригла. НЕВЕРОЈАТЕН ПОДАРОК ЗА СЕКОГО-Елегантен и Издржлив Гимнастичар Прави Совршен Подарок. Идеален За Жени И Мажи И Секоја Пригода, Како Што Се Божиќ Или Роденден. Совршена Големина : Нашите Чаши За Патување Од 12 Мл Се Вклопуваат Под Популарните Производители На Кафе со Една шолја. Со својата компактна Големина, Нашата Модерна Гимнастичарка За Кафе Се Вклопува Во Повеќето Држачи За Чаши За Возила Додека Патувате На Работа или Додека Извршувате Задачи.

Параметри на производот

Слична стока