.

.

Plowornament No налепници за нокти за печење гел, ленти за нокти од гел, ленти за нокти Полки Екстра долги, сјајни и долготрајни обвивки за нокти со гел со мек гел финиш, ком?

Plowornament No налепници за нокти за печење гел, ленти за нокти од гел, ленти за нокти Полки Екстра долги, сјајни и долготрајни обвивки за нокти

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Декорации за нокти за уметност на ноктите : Полу-испуштени гел за лакови за нокти, со огромни сорти на бои и дизајни на модели, совршено ќе ја задоволат вашата дневна побарувачка за мода Уживајте во инстант маникир од сега! Getе добиете 20 налепници за нокти на гел, 1 датотека за нокти, 1 дрвен стап, 1 памучни влошки за чистење. Применливи прилики : Модни стилови со смешни обрасци, смешни обрасци полни со изненадувања, лесни за создавање прекрасна уметност за нокти. Овие елементи за да создадете свои различни стилови на нокти. Лесен за употреба : Многу лесен за ставање, гел без печење. Ако нанесете заптивната смеса, потребна ви е ламба за печење. Ако не го примените, не треба. Значи, не е толку густо како нормалниот гел. Отстранувањето е исто така прилично лесно, излупете ги од дрвени стапчиња или прсти. Haveе се забавувате со правење моментален маникир дома или канцеларија наместо салон за нокти. Безбедносен материјал : Декларациите за фолии на ноктите се направени од еколошки материјали, не ограничувајќи се на никакви стилови на нокти, не е потребно повеќе со мантил, бидејќи веќе е интегриран во нашите обвивки за нокти на гел. Без време на сушење.

Параметри на производот

Слична стока