.

.

Клипови за Мувла за Брзо Градење, Удобен Поли Гел Клипови За Мувла За Брзо Градење Алатка За Гел За Нокти Транспарентни Совети За Нокти Клип За Продолжување На Нокт?

Клипови за Мувла за Брзо Градење, Удобен Поли Гел Клипови За Мувла За Брзо Градење Алатка За Гел За Нокти Транспарентни Совети За Нокти Клип За

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Помага да се зацврсти вашиот лажен врв на ноктите Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, издржлив и еколошки. Стандардна големина, може да одговара на повеќето луѓе. Содржи 10 парчиња во едно пакување, практично, може да ги задоволи вашите основни барања. Јасна боја, може да се види вашиот ноктите целисходно кога во ноктите уметност работа. Овој транспарентен фиксен клип за нокти може да помогне да се зацврсти вашиот лажен врв на ноктите. Изработен е од висококвалитетен пластичен материјал, издржлив и еколошки. 10 парчиња во едно пакување, можат да ги задоволат вашите основни барања. Лесно е за ракување, погодно за .Карактеристики : 1.Помага да се зацврсти вашиот лажен врв на ноктите.Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, издржлив и еколошки.Стандардна големина, може да одговара на повеќето луѓе.Содржи 10 парчиња во едно пакување, практично, може да ги задоволи вашите основни барања.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Art Accessories
Material:
Plastic
Item Color:
Transparent
Quantity:
10pcs
Clip Size:
Approx. 3.8 x 1.8 x 2.8 cm / 1.5 x 0.7 x 1.1 inch
Package Weight:
Approx. 52 g / 1.8 oz
Package Include:
10 * Transparent Nail Tips Clips :
Слична стока