.

.

Адирофис Клуч За Заклучување Кутија Кабинетот Ѕид Монтажа со Клучеви &засилувач; 48 Обоени Име Тагови-Клуч Безбедно Организатор За Неред Слободен Работно Место Как?

Адирофис Клуч За Заклучување Кутија Кабинетот Ѕид Монтажа со Клучеви &засилувач; 48 Обоени Име Тагови-Клуч Безбедно Организатор

DEN 409.60

Пристапност
Залиха

Quith - квалитетна КОНСТРУКЦИЈА : Adiroffice Key Box Е Изработена од 16-мерач, Тежок и Отпорен На Гребење Челик за Да Обезбеди Дополнителна Заштита за Вашите Клучеви Шарка За Пијано За Да Ја Одржува Вратата Во Согласност Со Организаторот На Кутијата За Клучеви И Да Обезбеди Години На Сигурна Употреба. `+Лесно ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Кутијата За Заклучување На Држачот За Клучеви Во Адирофис Е Супер Лесна За Инсталирање, не Треба да Бидете Експерт За Инсталација! Доаѓа Со Хардвер, Упатство за Употреба, Претходно дупчено и Подготвено За Нас Да Избереме Каде ќе Го Поставиме. Разноврсна УПОТРЕБА : Оваа Брава На Кабинетот Со Клучеви се Користи Како Кутија За Клучеви За Автомобил Во Дилерите На Автомобили, Или Миење Автомобили, Како И За Паркирање На Камериер, Менаџери на Имот, Продавници За Поправки Или За Оние Кои Имаат Само Многу Клучеви При Рака и Треба Да Ги Чуваат Безбедни. Опции за ГОЛЕМИНА и БОЈА : Нашиот Кабинет За Складирање Клучеви За Монтирање На Ѕид Е Достапен За Вас Во Две Различни Големини - 30 И 48 Клучни Слотови. Обезбедување На Совршено Решение За Најзгодно И Обезбедено Организирање На Сите Ваши Клучеви Врз Основа На Вашите Потреби. Ова Заклучување За Клучеви Има Длабочина За Сместување На Поголеми Клучни Прстени, Така Што Повеќе Не Мора Да Ги Отстранувате Клучевите Од Нивните Прстени За Да Се Вклопат Внатре И Доаѓа Со Клучни Ознаки И Нумерирани Куки За Да Ја Направите Организацијата Ветре.

Параметри на производот

Слична стока