.

.

Тековно Сензорско Реле Наизменична СТРУЈА Прекинувач за Сензори 0-30А Нормално Затворено Реле За Следење На Сензорот За Струја

Тековно Сензорско Реле Наизменична СТРУЈА Прекинувач за Сензори 0-30А Нормално Затворено Реле За Следење На Сензорот За Струја

DEN 287.84

Пристапност
Залиха

Универзални Излези : Влез преку струја : 0,2-30А НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА : 0 Точна Точност : 1%. Побрзо Време На Одговор : Откако ќе се открие тековниот проток, тој веднаш затвора збир на контакти; Време На Одговор : + 200мс. само-напојување, не е потребно надворешно напојување,прилагодливо со потенциометар.ЛЕД индикаторот може погодно и интуитивно да го означи работниот статус на прекинувачот. Нормално отворен сензор за струја : Погоден За мерење и следење на струја наизменична СТРУЈА, заштита од преоптоварување на МОТОРОТ со НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, електронски прекинувач на системот за автоматска контрола и така натаму. Универзални Излези : Влез преку струја : 0,2-30А НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА : 0. Точна Точност : 1%. Побрзо Време На Одговор : Откако ќе се открие тековниот проток, тој веднаш затвора збир на контакти; Време На Одговор : + 200мс. само-напојување, не е потребно надворешно напојување,прилагодливо со потенциометар.ЛЕД индикаторот може погодно и интуитивно да го означи работниот статус на прекинувачот. Нормално отворен сензор за струја : Погоден За мерење и следење на струја наизменична СТРУЈА, заштита од преоптоварување на МОТОРОТ со НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, електронски прекинувач на системот за автоматска контрола и така натаму.Откриената струја на перфорација мора да биде наизменична струја,а не директна струја и струја со променлива фреквенција и променливата моќност не се соодветни.Откриената струја на перфорација мора да биде во дозволениот опсег и не може да ја надмине максималната гранична вредност.Надминувањето на граничната струја ќе ги оштети компонентите на производот.Максималното оптоварување на капацитетот за контакт е 0.3 A@240 V (AC/DC), обично МОЖЕ ДА се поврзат 24 V(DC) или 240 V(AC).380v напон не е дозволено.Терминалите K1/K2 можат да се поврзат ИЛИ исклучат AC/DC.

Параметри на производот

Слична стока