.

.

Ландуа преносна облека закачалка пластична облека закачалка за патувања заштеда за заштеда на закачалки за преклопување облека што се суши домашна облека за зака?

Ландуа преносна облека закачалка пластична облека закачалка за патувања заштеда за заштеда на закачалки за преклопување облека што се суши

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Лесна структура, едноставна работа, лесна за употреба Свитката за виткање се вклопува уредно во куфер или чанта. Погоден за општа намена на детска облека или облека за општа намена за возрасни. Зазема помалку простор, но е доволно силен за да ја обеси целата редовна облека. Валканиот хотел што е супер добра алтернатива на јавноста, лесна и лесна за носење. Големина : 16*5.4*1,5 смматеријал : Absweight : 50glightweight структура, едноставна работа, лесна за употреба. Поставувањето на закачалката се вклопува уредно во куфер или чанта.Собична за општа намена на детска облека или облека за општа намена за возрасни. Зазема помалку простор , но е доволно силен за да ја обеси целата редовна облека.Дирти хотел што е супер добра алтернатива на јавноста, лесна и лесна за носење. Списоци : закачалка*2only горенаведената содржина на пакетот, другите производи не се вклучени.

Параметри на производот

Слична стока