.

.

Јустрит 29945 Истури Наклон 39.375 х 20 Полица Кабинетот Додатоци

Јустрит 29945 Истури Наклон 39.375 х 20 Полица Кабинетот Додатоци

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Полиците од галванизиран челик држат до 350 килограми и прилагодете на 3.00 " чекори за разноврсно складирање. Полиците од галванизиран челик држат до 350 килограми. и прилагодете на 3.00 " чекори за разноврсно складирање. Додатоците на кабинетот нудат можност за проширување на складирањето и додавање нова погодност на постојните кабинети - или прилагодување на вашиот нов кабинет со дополнителни полици за да се задоволат специфичните потреби за проток на работа. Полиците од галванизиран челик држат до 350 килограми. и прилагодете на 3.00 " чекори за разноврсно складирање. Тие можат да се користат и на кабинети за рачка во стилот на рачката и на кабинети во Стилот На Сигурно Држење.

Параметри на производот

Слична стока