.

.

МЕД ГОРДОСТ Нитриприд Нитрил-Винил Мешавина Испит Ракавици, Средни 100-Прашок Слободен, Латекс слободен &засилувач; Гума Слободен-Еднократна Употреба Нестерилни За?

МЕД ГОРДОСТ Нитриприд Нитрил-Винил Мешавина Испит Ракавици, Средни 100-Прашок Слободен, Латекс слободен &засилувач; Гума Слободен-Еднократна Употреба

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

100% БЕЗ ЛАТЕКС, ГУМА, ПРАВ, ПРОТЕИНИ : Заштитете ги рацете од какви било непријатни бактерии со најмногу винилни ракавици за еднократна употреба погодни за кожата Целосно Во Прав, Природен Латекс, Гума И Без Протеини, овие повеќенаменски ракавици се совршени за низа намени без да предизвикаат најмала непријатност. Безбеден избор дури и за луѓе со чувствителност на кожата или оние кои се алергични на гума и латекс. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ ИЗДРЖЛИВИ НИТРИПРИДНИ ВИНИЛ-НИТРИЛНИ МЕШАВИНИ РАКАВИЦИ : Изработени од најквалитетни винилни и Нитрилни материјали, Ракавиците без Латекс Медпрајд се екстра издржливи, но удобни за вашата кожа. Посилни и подебели од обичните нитрилни ракавици, тие нудат подобрена тактилна чувствителност и работат одлично и за комерцијална или за индустриска употреба!. АМБИДЕКСТРОЗНИ РАКАВИЦИ-РЕФУС ВРЕДНОСТ од 100 : Форма фитинг со амбидекстрозен дизајн, овие средни ракавици за еднократна употреба се исклучително лесни за ставање и отстранување без да се земе данок на вашата умешност. Доаѓајќи во одлично пакување со вредност од 100 ракавици, во корисна кутија за диспензерот за лесна употреба и складирање, секогаш ќе имате пристап до свеж пар заштитни ракавици!. БЕСКРАЈНА УПОТРЕБА ЗА МЕДИЦИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ И Пошироко : ракавиците за испитување на медицински квалитет се одлични за лекари, медицински експерти, медицински сестри, стоматолози, чувари, ветеринари или кој било друг здравствен работник.

Параметри на производот

Слична стока