.

.

SOLUSTRE Вакумм Почиста 8 Поставува Круг Почиста Вакуум Прилог Четка Централна Вакуум Црево Прилог Вакуум Додатоци Четка Продолжување Стапчиња Четка Коса Вакуум Ваку?

SOLUSTRE Вакумм Почиста 8 Поставува Круг Почиста Вакуум Прилог Четка Централна Вакуум Црево Прилог Вакуум Додатоци Четка Продолжување

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ВАКУУМСКА ГЛАВА ЗА КОНВЕРЗИЈА : изработена од пластични материјали за издржливост Одлично за постигнување околу мебел и апарати. АДАПТЕР ЗА ЦРЕВО ЗА ЧИСТЕЊЕ : може брзо и директно да се поврзе со правосмукалката со адаптери. ДОДАТОК ЗА ЕКСТРАКТОР : овој комплет е ефикасен за чистење во мал агол до кој обично е тешко да се стигне до луѓето. АДАПТЕР ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ПРАВОСМУКАЛКА : Погоден За чистење на јазот на полиците, аголот на креветот, софата, масата итн. ВАКУУМСКИ ДОДАТОЦИ : внимателен подарок за вашите пријатели и убав избор за вашиот дом. Пакетот Вклучува 8 х комплети алатки за правосмукалка Карактеристики-изработени од добри материјали за издржливост. Одлично за постигнување околу мебел и апарати. - Овој комплет е ефикасен за чистење во мал агол до кој обично е тешко да се стигне до луѓето. - Материјал : Пластика-внимателен подарок за вашите пријатели и убав избор за вашиот дом. - Боја : Сива - Погоден за чистење на полиците јаз, кревет агол, троседот, маса итн.

Параметри на производот

Слична стока