.

.

4 парчиња ленти за прилагодливи очила за очила, без опашка од очила за очила за сонце од очила за очила за очила за сонце, кабел за вратот, спортови очила, лента за очи

4 парчиња ленти за прилагодливи очила за очила, без опашка од очила за очила за сонце од очила за очила за очила за сонце, кабел за вратот, спортови

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Затворање на копчињата. Само миење на рацете. Висококвалитетен материјал : Нашата лента за држачи за очила е изработена од висококвалитетна полиестерска високо-еластична ткаенина, мека и удобна, може совршено да ја вклопи главата. Прилагодлива големина : Должината на држачот за ленти за очила може да се прилагоди, само треба да ја прилагодите на вашата најдобра должина, тогаш вашите очила нема да паднат, за луѓе од сите возрасти. Како да го користите : Едноставно вметнете ги нозете на очилата за очила во силиконот со висока еластичен на секој крај. Кога треба да се одморите, можете да ги закачите очилата околу вратот без да се грижите за тоа да паднат. Список на пакување : getе добиете држач за низа за очила 4 парчиња, куки за уши од 4 парчиња и кутија за складирање за да се организирате и чувате. Широко користете : одговара на повеќето очила за сонце, секојдневни очила и очила за читање. Одлично за секојдневна употреба или спорт на отворено. Дозволете повеќе да не се грижите за паѓање или губење на очилата, оставете ги да висат околу вратот со мир на умот. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање.

Параметри на производот

Material:
High-stretch polyester
Colour:
Black
Quantity:
4pcs glasses straps + 4pcs ear hooks + storage box
Features:
1. Our glasses holder straps are adjustable, you need to pull the adjustment buckle to adjust the length of the glasses frame cord, find the length that best fits your head.:
2. After putting on the glasses, insert one of the temples into the silicone sleeve and finish the other side. Reusable, hand washable, use multiple times a day with your glasses.:
3.Suitable for most sunglasses, daily glasses and reading glasses. Perfect for everyday use or outdoor sports like fishing, cycling, skiing, hiking, rock climbing, etc.:
Package includes:
4 Pieces Adjustable Glasses Straps:
4 Pieces Ear Hooks:
1 Pieces Storage Box :
Слична стока