.

.

Викинг Вежба И Алатка 60162 Тип 21 Општа Намена Спирална Точка Славини-Приклучок Стил Малку, 12-1, 75 мм

Викинг Вежба И Алатка 60162 Тип 21 Општа Намена Спирална Точка Славини-Приклучок Стил Малку, 12-1, 75 мм

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Метрички Челик Со Голема Брзина Спирала Точка-Приклучок Стил Допрете Спирална Точка Славини за производство прислушување на преку дупки. Прецизна земја, 3 Флејти. Спирална Точка, Ограничување На Теренот Д6. Приклучок Стил, 3 по пакет. Метрички Челик Со Голема Брзина Спирала Точка-Приклучок Стил Допрете. Спирална Точка Славини за производство прислушување на преку дупки. Прецизна земја, 3 Флејти. Спирална Точка, Ограничување На Теренот Д6. Приклучок Стил, 3 по пакет. Посветени На Квалитетот, Конзистентноста, Услугата и Квалитетот На Вредноста На Викиншката Вежба и Алатката започнува со најдобриот челик за алат што можеме да го купиме и завршува со производите од светска класа во нашиот каталог. Нашите алатки за сечење се дизајнирани, конструирани и извонредно изработени за да обезбедат долготрајна издржливост. Нашиот производствен капацитет од 74.000 квадратни метри сент Пол, Минесота е специјално дизајниран за единствена задача за ефикасно висококвалитетно производство на алатки за сечење. КОНЗИСТЕНТНОСТА е природен нуспроизвод на нашето искуство и посветеност на квалитетот. Во Викинг Вежба и Алатка, квалификувани машински оператори кои работат со најдобрите суровини во светот имаат способност да ви обезбедат конзистентни висококвалитетни производи од време на време, од година во година. На Нашите ултра Бор супер Премиум производи, ние рутински ги намалуваме признаените стандарди за толеранција на алатки за една половина за да се осигураме дека нашите клиенти добиваат вежби произведени до најтесната можна спецификација и најголема конзистентност и точност.

Параметри на производот

Слична стока