.

.

Teckeen Зрачење Заштита/WiFi Сигнал Заштитен/Анти-Скенирање/Рфид Ткаенина Антистатички Крпа

Teckeen Зрачење Заштита/WiFi Сигнал Заштитен/Анти-Скенирање/Рфид Ткаенина Антистатички Крпа

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Висок квалитет и сосема нов Антистатичко зрачење, висока спроводливост, добра отпорност на гребење и абење и нема да исчезнат. Заштитен сигнал, анти-скенирање. Овој производ е отпорен на киселина и алкали, отпорност на корозија,добра цврстина. Може да се користи за изработка на костум за заштита од зрачење, завеси за заштита од зрачење, џебови за мобилни телефони, компјутерски капак за заштита од зрачење, главен капак, кожни производи ЗА багаж рфид. Карактеристики : Висок квалитет и сосема нов.Антистатичко зрачење, висока спроводливост, добра отпорност на гребење и абење и нема да исчезнат.Заштитен сигнал, анти-скенирање.Овој производ е отпорен на киселина и алкали, отпорност на корозија,добра цврстина.Може да се користи за изработка на костум за заштита од зрачење, завеси за заштита од зрачење, џебови за мобилни телефони, компјутерски капак за заштита од зрачење, главен капак, кожни производи ЗА багаж рфид.

Параметри на производот

Слична стока