.

.

XMEIFEI ДЕЛОВИ вежба бит Сет 10pcs 0.5-3.175 мм Пхб Мелење Машина Сет Карбид Цпу Рутер Битови Алатки Пхб Машина Гравирање Малку 3.175 мм Стебло Цпу Крај Мелници Долги вежба бито?

XMEIFEI ДЕЛОВИ вежба бит Сет 10pcs 0.5-3.175 мм Пхб Мелење Машина Сет Карбид Цпу Рутер Битови Алатки Пхб Машина Гравирање Малку 3.175

DEN 1057.60

Пристапност
Залиха

Комплетот за дупчалки се вклопува во поголемиот дел од вежбите за напојување што моментално се на пазарот Титаниумската обвивка ја зголемува отпорноста на абење и издржливоста. Карбидна прецизност обработена од шипки со висока прецизност опрема, избор на висококвалитетни ултрафини честички. Имајте добри перформанси за мелење и сечење, обезбедете висока ефикасност на работата. Доволно свиткување сила и отпорност на абење, слот мелење, дупка и работ на одборот, површината е чиста, уредна, без баговите. Ако не сте целосно задоволни од која било причина, ве молиме контактирајте не за 100% наплата или замена.Мелење малку и точноста и животот се подобри од бакар малку; Особено цврстина се зголеми неколку пати, висока јачина и обработка операции не е лесно да се скрши!Карактеристики : 1. Карбидна прецизност обработена од шипки со високопрецизна опрема, избор на висококвалитетни ултрафини честички2. Имајте добри перформанси за мелење и сечење, обезбедете висока ефикасност на работата. Доволно свиткување сила и отпорност на абење, слот мелење, дупка и работ на одборот, површината е чиста, уредна, без баговите.

Параметри на производот

Type:
End Mill
Material:
Tungsten Carbide
Shank Diameter:
0.5-3.175mm(1/8'')
Overall Length:
38mm
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
10pcs PCB Milling Cutters :
Слична стока