.

.

Неродис Телескопска Решетка За Складирање На Мијалник, Телескопски Држач за Сапун за Сунѓер 2 во1 Мијалник Што Може Да Се Прошири За Одвод На Корпа За Крпи Под Орган?

Неродис Телескопска Решетка За Складирање На Мијалник, Телескопски Држач за Сапун за Сунѓер 2 во1 Мијалник Што Може Да Се Прошири

DEN 205.76

Пристапност
Залиха

Идеална алатка за кујната : телескопската решетка не зазема многу простор, но има решетка за крпи на неа покрај корпата за одвод за сунѓери, четки итн, што може да се користи за сушење ткаенини како што се крпи, што го прави помалку склон кон производство необичен мирис. Бар За крпи : телескопската решетка за складирање мијалник е внимателен секојдневен дизајн кој ги одржува ткаенините суви, проветрени и хигиенски. Дизајн Што Може Да Се Повлече/Повлече : телескопската решетка за складирање на мијалник може да задоволи различни потреби, да се прилагоди на различни големини на мијалникот, слободно да ја прилагоди должината и може да собере голем капацитет. Лесен За Складирање : Лесен за чување прибор како сапун за садови, четка за топки итн. Удобно на вистинската висина за секојдневно. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : дизајнот без дупчење и удирање е лесен за инсталирање, расклопување и , и нема да го оштети вашиот мијалник.Инсталацијата на бравата е постабилна и нема да се тресе. Идеална алатка за кујната : телескопската решетка не зазема многу простор, но има решетка за крпи на неа покрај корпата за одвод за сунѓери, четки итн., што може да се користи за сушење ткаенини како што се крпи, што го прави помалку склон кон производство необичен мирис. Бар За крпи : телескопската решетка за складирање мијалник е внимателен секојдневен дизајн кој ги одржува ткаенините суви, проветрени и хигиенски. Дизајн Што Може Да Се Повлече/Повлече : телескопската решетка за складирање на мијалник може да задоволи различни потреби, да се прилагоди на различни големини на мијалникот, слободно да ја прилагоди должината и може да собере голем капацитет.

Параметри на производот

Item Type:
TelescopicSinkStorageRack
Material:
PP
Weight:
Approx. 195g / 6.9oz
Length:
Approx. 32-45cm / 12.6-17.7in
Width:
Approx. 6cm / 2.4in
Height:
Approx. 27cm / 10.6in
Package List:
1 xTelescopic Sink Storage Rack (Includes a Bracket and a Crossbar):
Слична стока