.

.

Mobestech USB Диск Палецот U Надворешно Складирање Црна Резервна Копија Drivegb Мини За Флеш Диск Видео Супер Метал Фото Скок Поштенски Телефон Компјутери Дискови Стап Пода?

Mobestech USB Диск Палецот U Надворешно Складирање Црна Резервна Копија Drivegb Мини За Флеш Диск Видео Супер Метал Фото Скок

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

УСБ-УРЕД за СКЛАДИРАЊЕ Изработени од материјал со стабилни перформанси и долг работен век0 ФЛЕШ ДИСК Погоден За складирање, пренесување и споделување на дигитални податоци, се однесува на складирање на податоци на музика, фотографии, филмови, дизајни,. РЕЗЕРВНА КОПИЈА USB ДИСК со висококвалитетно куќиште за издржливост, ви обезбедува сигурност бидејќи обвивката ви обезбедува заштита од и отпорна на тресење. 0 ФЛЕШ ДИСК Компактен и лесен, може да се носи во вашиот џеб или торби, погоден за употреба. ЛАПТОП МЕМОРИЈА стап Приклучете ГО ВО USB интерфејсот и репродуцирајте веднаш, не треба да се инсталира софтвер. УСБ-УРЕД за СКЛАДИРАЊЕ Изработени од материјал со стабилни перформанси и долг работен век.0 ФЛЕШ ДИСК Погоден За складирање, пренесување и споделување на дигитални податоци, се однесува на складирање на податоци на музика, фотографии, филмови, дизајни,. РЕЗЕРВНА КОПИЈА USB ДИСК со висококвалитетно куќиште за издржливост, ви обезбедува сигурност бидејќи обвивката ви обезбедува заштита од и отпорна на тресење. 0 ФЛЕШ ДИСК Компактен и лесен, може да се носи во вашиот џеб или торби, погоден за употреба. ЛАПТОП МЕМОРИЈА стап Приклучете ГО ВО USB интерфејсот и репродуцирајте веднаш, не треба да се инсталира софтвер. Список на пакети 1 x Usb Карактеристики на флеш-уредот-Компатибилен со многу уреди, како што се компјутери, аудио уреди, аудио автомобил, телевизија итн USB 2. - Материјал : апс стап со висока меморија-Компактен И мала големина, можете да го ставите во џеб или кој било Мал Диск за проширување на просторот.

Параметри на производот

Слична стока