.

.

ЗЕМЕТЕ Свежа Храна За Животни За Деца-18 парчиња Храна За Мачки За Мали Деца Украс За Ручек-Слатки Чепкалки За Заби За Мачки Бенто За Деца – Еднократна Употреба Детс?

ЗЕМЕТЕ Свежа Храна За Животни За Деца-18 парчиња Храна За Мачки За Мали Деца Украс За Ручек-Слатки Чепкалки За Заби За Мачки

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

✮ БЕЗБЕДНО ЗА ДЕЦА ✮ - Нашите слатки избор на храна за мачки за деца се без БПА и отпорни на пукнатини Тие не влијаат на аромата, вкусот и конзистентноста на храната. Во исто време малите деца треба да бидат придружувани од родител за да ја користат оваа симпатична детска чепкалка за заби во секое време. ✮ ЕДНОКРАТНО И ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ ✮ - нашите слатки украси за бенто од животни се многу лесни за употреба и чистење. По секоја употреба само ставете ја оваа бенто декоин чашата со вода и протресете за брзо чистење. Забелешка : миење раце само. ✮ 3 РАЗЛИЧНИ ФОРМИ И 3 ЖИВОПИСНИ БОИ ✮ - нашиот сет за избор на храна за мачиња за деца вклучува 3 различни дизајни-6 парчиња секоја боја! Во прилог на смешни мрзливи мачки избира облицитие имаат многу убави и богати бои кои нема да ве остават вас и вашето дете неинволвирани. Овие привлечни избори за храна за животни за деца од 3 различни типови даваат можност да создадат секаков вид варијации што ги сака вашиот Мал Пребирлив Јадач!. FIT ОДГОВАРА НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ✮ - овие деца мачки бенто чепкалки за заби може да се користат за сите видови храна, како што се овошје и зеленчук, како и десерти и закуски. И сигурно-тие ќе го направат оброкот на вашето дете посветол и попријатен. ✮ НАЈДОБАР ПОДАРОК за МОМЧИЊА И ДЕВОЈЧИЊА ✮ - нашите слатки избор на храна за животни за деца се специјално дизајнирани за деца од различна возраст.

Параметри на производот

Слична стока