.

.

NGKAGLUXCAP Планини со регистарска табличка рамка Авантуристички планини во џунгла регистарска табличка рамка за делови за украси на автомобили, обвинет за регистарск?

NGKAGLUXCAP Планини со регистарска табличка рамка Авантуристички планини во џунгла регистарска табличка рамка за делови за украси на

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

【Големина】 Дизајнирано да одговара на сите стандардни регистарски таблички од 12 × 6 инчи 【Материјал】 Изработен со висококвалитетен алуминиум, не ефтина пластика, никогаш не 'рѓосана рамка за регистарски таблички. Елегантна рамка на работ што нема да носи боја на автомобил. 【Опис на дизајнот : : Водејќи ги модните модели на DIY на оригиналните регистарски таблички за да се создаде зачудувачки изглед и рамка за траен квалитет. 【Лесно за инсталирање : : Рамката е многу лесна за инсталирање со вклучени завртки за монтирање и може да се инсталира за неколку минути без да се бара специјална алатка. 【Нема да купувам ризик】 : Вие секогаш сте добредојдени да контактирате со нас. Ние ќе одговорите на вашата е -пошта во рок од 24 часа. Ве молиме, изберете ја директно. 【Големина】 Дизајнирано да одговара на сите стандардни регистарски таблички од 12 × 6 инчи. 【Материјал】 Изработен со висококвалитетен алуминиум, не ефтина пластика, никогаш не 'рѓосана рамка за регистарски таблички. Елегантна рамка на работ што нема да носи боја на автомобил. 【Опис на дизајнот : : Водејќи ги модните модели на DIY на оригиналните регистарски таблички за да се создаде зачудувачки изглед и рамка за траен квалитет. 【Лесно за инсталирање : : Рамката е многу лесна за инсталирање со вклучени завртки за монтирање и може да се инсталира за неколку минути без да се бара специјална алатка.

Параметри на производот

Слична стока